Windows 10, 8 ve 7 için Avrupa’nın Panoramaları teması
Windows için Avrupa'nın Panoramaları teması, çift monitörlü Masaüstünüzü muhteşem manzara görünümleriyle doldurmak için oluşturulmuş panoramik bir temadır. Bu güzel tema...
Windows için Avrupa'nın Panoramaları teması, çift monitörlü Masaüstünüzü muhteşem manzara görünümleriyle doldurmak için oluşturulmuş panoramik bir temadır. Bu güzel tema...
Windows için Yeni Zelanda Panoramaları teması, çift monitörlü Masaüstünüzü Yeni Zelanda'nın etkileyici manzaralarıyla doldurmak için oluşturulmuş panoramik bir temadır. Bu...
Temayı uyguladıktan sonra 4K duvar kağıtlarının masaüstünde değişmesi için Ayarlar | Kişiselleştirme | Arka Plan bölümünde Slayt Gösterisini seçin ve...
Tema, tuval üzerine akrilik, çok renkli yağlı boya, renkli boya ve soyut şekiller ve daha fazlasını içeren 12 yüksek çözünürlüklü...
Windows 11 ISO’yu İndir (Derleme 21996.1) Windows 11 SkinPack indir Windows 11' in yeni masaüstü arka planlarını gördünüz mü? Görmediyseniz...
"Clouds PREMIUM" temasını Microsoft Store'dan indirilebilir. Bu koleksiyon, masaüstü arka planınızı yenilemek için mükemmel olan farklı renklere sahip 20 yüksek...
Windows 10 için River Roll On temasını Microsoft Store'dan indirebilirsiniz. Bu koleksiyon, dünyanın farklı bölgelerinde akan nehirlerin 16 yüksek çözünürlüklü...
Artık masaüstünüzü Windows 10 için Animal Portraits temasıyla yenileyebilirsiniz. Bu koleksiyonda aslan, ayı, at, maymun, yılan ve diğer hayvanların closeups...
Artık masaüstü duvar kağıdınızı Windows 10 için Treehouses temasıyla yenileyebilirsiniz. Bu tema Microsoft Store'dan edinilebilir, farklı manzaralardaki benzersiz ağaç evlerinin...
HD Laptop Wallpaper : Burada ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu dizüstü bilgisayar duvar kağıtları çoğu ekran çözünürlükleri uyacak ve dizüstü bilgisayarınız...
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.
"Julia's Garland" (fr. Guirlande de Julie)
written on the parchment was scratched out
among them acquired "Moral
Hello! Good cheer to all on this beautiful day!!!!! Good luck :)
Harika bir yazı! ASD dosyalarını açmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum. Adım adım açıklamalar çok yardımcı oldu. Teşekkürler!
© 2020 Bünyamin KAYA | GoogleHaberler