1920×1080 Sevimli ve Şirin Kedi Temalı Duvar Kağıtları
Kedi severler için duvar kağıtları, evlerinde sevdikleri hayvanlarıyla daha fazla vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek. Bu nedenle, sevimli...
Kedi severler için duvar kağıtları, evlerinde sevdikleri hayvanlarıyla daha fazla vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek. Bu nedenle, sevimli...
20+ Best Windows 10 Themes (2022), Windows 10 temaları Windows mağazasında da mevcuttur. Microsoft tarafından sağlanan temaları yükleyebilir veya oluşturabilirsiniz....
Microsoft, yeni bir özel tatil temalı (Şükran Günü, Noel ve Yeni Yıl) duvar kağıdı yayınlayarak Windows 11 kullanıcıları ile tatil...
Fotoğrafçı Shilpa S. Rao, Liquid Jewels, güzel berrak mücevherleri simüle eden, birkaç damla suyla yumuşak bir şekilde dokunan yapraklar, canlı...
Bu duvar kağıtları, yalnızca Windows 10 çalıştıran cihazlarda arka plan olarak ayarlamak için ücretsiz olarak mevcuttur. River Delta temasını indirmek...
Windows 10 için "Yılbaşı Havai Fişekleri" temasıyla masaüstünüze bazı uygun renkleri koyma zamanı. Londra, Tokyo, Singapur, Berlin, Montreal, Amsterdam, New...
National Geographic Hummingbirds teması artık Microsoft Store'dan indirilebilir. Bu koleksiyonda, dünyadaki en küçük kuşların kanatlarını hızla çırparak en sevdikleri yiyeceklerin...
Windows 10 için ücretsiz indirilebilen 15 görsel, inanılmaz çeşitlilikteki inanılmaz görüntüleriyle bu ülkeyi oluşturan birçok adaya daha yakından bakmanızı sağlar....
Fotoğraflar asla pes etmemeye ilham veriyor ve cesaretlendiriyor, pozitiflik dolu ve sizi oraya davet edecek güzel manzaralara sahip. Bu ilham...
Windows için Bisiklet Teması, çift monitörlü Masaüstünüzü muhteşem bisiklet görünümleriyle doldurmak için oluşturulmuş panoramik bir temadır. Bu güzel tema paketi...
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.
"Julia's Garland" (fr. Guirlande de Julie)
written on the parchment was scratched out
among them acquired "Moral
Hello! Good cheer to all on this beautiful day!!!!! Good luck :)
Harika bir yazı! ASD dosyalarını açmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum. Adım adım açıklamalar çok yardımcı oldu. Teşekkürler!
© 2020 Bünyamin KAYA | GoogleHaberler